Bedemanden Tørring – Uldum

 Bedemanden Tørring – Uldum

Hos Bedemanden Tørring – Uldum og omegn har vi lang erfaring i at arrangere det sidste farvel på en måde, så dagen bliver mindeværdig på trods af sorgen. Alle bedemænd er erfarne, uddannede og certificerede tilknyttet forretningen, og vi sætter alle en ære i at yde professionel og nærværende støtte til mennesker, der har mistet en af deres kære. Hvis du har behov for en bedemand i Uldum eller omegn, er du altid velkommen til at kontakte Bedemanden Tørring – Uldum og omegn – vi svarer på telefonen hele døgnet.

Vi klarer det praktiske

Når man er i sorg, er praktiske ting ofte noget af det sidste, man orker at beskæftige sig med. Hos Bedemanden Tørring – Uldum og omegn tager vi os af alt det praktiske i det omfang, du ønsker. Vi kan stå for alt det praktiske omkring et dødsfald, lige fra det obligatoriske papirarbejde til selve ceremonien, pynt i kirken/på kisten, evt. solosang og efterfølgende mindesamvær. Og alt det andet, der dukker op, som skal klares. Vi kan også stå for dele af det – det er helt op til dig, hvad du foretrækker.

Uldum - begravelse og bisættelse

Hvis du ønsker, at en af dine kære skal begraves eller bisættes i Uldum eller omegn, hjælper vi gerne med at arrangere højtideligheden. Vi har et stort lokalkendskab og kender til alle lokale kirker og kapeller samt eventuelle lokale skikke og traditioner, der skal overholdes. Vores lokalkendskab gør også, at vi ved, hvilke blomsterhandlere, der kan imødekomme dine ønsker til pynt, og hvis du gerne vil have forslag til egnede lokaler til et efterfølgende mindesamvær, hjælper vi også gerne med det.

Kom på besøg ved behov for begravelse eller bisættelse i Uldum

Hvis du gerne vil vide mere om os som begravelsesforretning og om, hvad vi kan tilbyde, før du indgår i et samarbejde med os, er du velkommen til at kontakte os. Vi tager imod i forretningen i Tørring (efter forudgående aftale) og du kan altid kontakte os på telefon eller mail. Vi ser frem til at høre fra dig og fortælle mere om, hvad dine muligheder er i forbindelse med begravelse eller bisættelse i eller omkring Uldum.

Bedemanden Tørring - Uldum
Adresse: Torvegade 78d, Tørring
Telefon: 75 80 10 03 (vi svarer hele døgnet)
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.