Bedemand i Tørring, Hvirring, Hornborg og Vonge

Bedemand i Tørring, Hvirring, Hornborg og Vonge

Selv om det kan være svært at acceptere, så skal vi alle herfra en dag. Som regel synes vi bare altid, det er for tidligt, når det er en af vores kære, der drager sit sidste suk. Men døden er en uundgåelig del af livet, og selv om man som pårørende kan føle sig magtesløs, kan en god måde at tage afsked på være en mindeværdig begravelse eller bisættelse. Hos Bedemanden Tørring – Uldum og omegn kan vi hjælpe dig med at arrangere en højtidelighed lige efter dine – eller afdødes – ønsker i Tørring, Hvirring, Hornborg og Vonge.

Bedemand i Tørring - Uldum klarer det praktiske

Hos Bedemanden Tørring – Uldum og omegn er vi alle uddannede og certificerede bedemænd, der alle har lang erfaring i at arrangere højtideligheder og bistå pårørende i en svær tid. Når det gælder en begravelse eller en bisættelse, kan vi hjælpe dig med hele processen eller blot dele af den – det er helt op til dig, hvor lidt eller hvor meget du ønsker at være involveret. Ønsker du hjælp til at klare eller blot gennemgå det papirarbejde, der følger med et dødsfald, hjælper vi også gerne her, lige som vi kan være behjælpelige med kontakt til egnede steder til mindesamvær, bestilling af solosang, kaffebord mv.

Begravelse og bisættelse i og omkring Tørring

Noget af det første, du som pårørende skal tage stilling til – hvis altså ikke afdøde har udtrykt ønske herom – er, hvorvidt vi skal arrangere en bisættelse eller en begravelse. En bisættelse bliver enten afholdt fra en kirke eller et kapel, mens en begravelse typisk bliver afholdt i en kirke. Med vores store lokalkendskab i Tørring, Åle, Linnerup, Ølholm, Uldum, Hvirring, Hornborg og Vonge ved vi, hvilke kirker og kapeller, der imødekommer dine/afdødes ønsker, samt hvilke blomsterhandlere, der kan være leveringsdygtige inden for pynt til hhv. kiste og kirke. Vi kender også egnede lokationer til mindesamvær samt øvrige praktiske ting, der er gode at vide i forbindelse med, at der skal arrangeres en højtidelighed.

Den indledende snak med din lokale begravelsesforretning

Før du vælger, hvilken bedemand du vil bruge, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Du kan (efter forudgående aftale) komme på besøg i vores forretning i Tørring, eller du kan kontakte os pr. telefon eller mail.

Hvis du beslutter dig for at indgå et samarbejde med os, indleder vi med en snak. Her finder vi frem til vi, hvilke ønsker du og/eller afdøde måtte have til ceremonien, samt hvilke valg du gerne vil træffe i forhold til kiste eller urne, kisteilægning, mindesamvær mv.l

Kontakt os

Adresse: Torvegade 78d, Tørring
Telefon: 75 80 10 03 (åben hele døgnet)
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.