Kiste, urne og ligtøj

Valg af kiste og urne

Hos Bedemanden Tørring - Uldum og omegn tilbyder vi kister i mahogni, natur træ, eg, kirsebær, birk eller hvid. Derudover findes der forskellige dekorationer på kisterne. Ud fra en række fotografier tages der stilling til hvilken kiste og eventuelt urne der ønskes.

Hos Fuglebjerg Kistefabrik producerer man kister med omhu. Virksomheden, der leverer kister til Bedemanden Tørring – Uldum, fremstiller og designer miljørigtige kister af bæredygtigt træ. 

Alle kister bliver fremstillet i Harrested syd for Slagelse på Sjælland. Den CO2, der udledes i forbindelse med produktionen af kister, kompenseres der for, ved at Fuglebjerg Kistefabrik er medlem af organisationen Plant et træ, som er en almennyttig organisation som har H.K.H. Kronprinsen som protektor.
Organisationen Plant et træ har siden 1988 plantet mere end 1,5 mill. træer rundt omkring i Danmark; enkelttræer, frugtplantager ved børneinstitutioner, undervisningsskove, bytræer, alléer og mindetræer. Træer optager og binder nemlig store mængder CO2 og har en gavnlig indvirkning på både miljø og mennesker. Samtidig er træer en smuk og naturlig påmindelse om både livet og døden.

Hvis afdøde skal bisættes har vi også et større udvalg af let forgængelige urner, som er lavet af plantefibre. Der findes urner i flere forskellige farver og nogle med mønstre af blomster. Vi kan også skaffe urner af metal, keramik, terrakotta og stentøj men på mange kirkegårde koster det ekstra at bruge ikke-forgængelige urner.

Hvilket tøj skal afdøde have på?

Vi har også mulighed for at levere ligtøj samt ligsengetøj. Vi oplever dog, at de pårørende efterhånden beder om at afdødes eget tøj og sengetøj benyttes, da det er mere personligt. 

Vi står selvfølgelig klar til at vejlede dig, så du træffer det rigtige valg – kontakt os gerne på telefon 75 82 07 25.

Vi hjælper med at træffe valget

Da du som pårørende skal træffe flere valg, står vi klar til at hjælpe dig. Det er vigtigt for os, at du træffer det rigtige valg. Hvis du har brug for et ekstra besøg, tager vi gerne forbi, hvis du bor i områderne omkring Vejle, Børkop, Give, Fredericia, Horsens, Hedensted, Tørring, Egtved og Bredsten.

Se endvidere fanebladene mærket kister og urner.

Kiste, urne og ligtøj