Kiste, urne og ligtøj

Valg af kiste og urne

Hos Bedemanden Tørring - Uldum og omegn tilbyder vi kister i mahogni, natur træ, eg, kirsebær, birk eller hvid. Derudover findes der forskellige dekorationer på kisterne. Ud fra en række fotografier tages der stilling til hvilken kiste og eventuelt urne der ønskes.

Hos TommerupHeilskov kistefabrik producerer man kister med omtanke. Virksomheden, der leverer kister til Bedemanden Tørring – Uldum, fremstiller og designer miljørigtige kister af nordisk træ. Alle kister bliver fremstillet i Glamsbjerg på Fyn, og for hver kiste, virksomheden leverer, planter de et nyt træ i en af de danske folkeskove. Det giver en bæredygtig drift, og samtidig symboliserer træet liv. Derfor er det en smuk og naturlig påmindelse om både livet og døden, og samtidig har træet en gavnlig indvirkning på både miljø og mennesker.

De danske folkeskove ligger over hele landet, og for at sikre skovene til fremtidige generationer, er de blevet pålagt fredskovspligt.

Hvis afdøde skal bisættes har vi også et større udvalg af let forgængelige urner, som er lavet af plantefibre. Der findes urner i flere forskellige farver og nogle med mønstre af blomster. Vi kan også skaffe urner af metal, keramik, terrakotta og stentøj men på mange kirkegårde koster det ekstra at bruge ikke-forgængelige urner.

Hvilket tøj skal afdøde have på?

Vi har også mulighed for at levere ligtøj samt ligsengetøj. Vi oplever dog, at de pårørende efterhånden beder om at afdødes eget tøj og sengetøj benyttes, da det er mere personligt. 

Vi står selvfølgelig klar til at vejlede dig, så du træffer det rigtige valg – kontakt os gerne på telefon 75 82 07 25.

Vi hjælper med at træffe valget

Da du som pårørende skal træffe flere valg, står vi klar til at hjælpe dig. Det er vigtigt for os, at du træffer det rigtige valg. Hvis du har brug for et ekstra besøg, tager vi gerne forbi, hvis du bor i områderne omkring Vejle, Børkop, Give, Fredericia, Horsens, Hedensted, Tørring, Egtved og Bredsten.

Se endvidere fanebladene mærket kister og urner.