Prisoverslag

Der er stor forskel på, hvad man foretrækker, når det gælder begravelse og bisættelse, og derfor er det svært at sætte en cirkapris på. Den endelige pris beror på, hvilke produkter og services du vælger, og ved afslutningen af vores indledende samtale laver vi et overslag over den samlede pris for hele arrangementet – hvilke udgifter vi kender, og hvilke der udestår.

Kort ridset op, består prisen for en begravelse/bisættelse af to dele – en del til bedemanden og en del til alle de øvrige udgifter som blomster, annoncer, gravsten, mindesamvær, traktement til mindesamvær etc. De øvrige udgifter er dem, det er nemmest at ændre på. Det er f.eks. op til dig, hvor mange blomster du vil have på kisten/i kirken, om det skal være et stort eller et mindre mindesamvær mv. Men uanset hvad du vælger, så tilbyder Bedemanden Tørring - Uldum og omegn at lægge ud for udgifterne, indtil efter højtideligheden. Herefter laver vi en samlet regning til dig, hvor vi har udspecificeret samtlige udgifter. Dermed skal du kun betale én regning.

Du er velkommen til selv at bestille blomster, dødsannonce, gravsten mv., men vi hjælper gerne. Også med at oplyse hvilke leverandører der er, hvis du ikke ved, hvem du skal bruge.

Bemærk: Vi venter gerne på vores betaling, indtil efter du har haft kontakt med skifteretten, og du har fået et overblik over, hvordan boet bliver behandlet.